ua en ru

У Запоріжжі представники політсили погрожували членам виборчої комісії

У Запоріжжі представники політсили погрожували членам виборчої комісії Фото: у Запоріжжі чоловіки блокували роботу виборчкому

Міліція розповіла подробиці про "невідомих чоловіків" на виборчій дільниці в Запоріжжі

Представники однієї з політичних сил, яка бере участь у виборах, погрожували членам виборчої комісії, що посадять їх у в'язницю. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Запорізькій області.

"26 жовтня о 10 годині 23 хвилин до Орджонікідзевського райвідділу ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення зі служби "102", що по вулиці 40 років Радянської України на виборчу дільницю прийшли два чоловіки, погрожують голові та членам виборчої комісії посадити їх до в'язниці, знімають на відеокамеру", - йдеться в повідомленні.

На місце події виїхало керівництво міліції та слідчо-оперативна група.

Як повідомив заступник начальника ГУМВС полковник міліції Андрій Долинний, який особисто виїжджав на місце події, чоловіки були представниками однієї з політичних сил, які прибули на дільницю перевірити повідомлення про можливі фальсифікації.

Відзначається, що в даний час інцидент вичерпано. Відомості про подію внесено до Єдиного облік. Проводиться подальша перевірка.

Нагадаємо, сьогодні о 8:30 на виборчу дільницю в Запоріжжі прийшли невідомі чоловіки і паралізували роботу комісії. За словами очевидців, невідомий переглядав і вивчав документацію та протоколи на ділянці. Близько 10:00 чоловіки залишили виборчу комісію