ua en ru

Жебрівський спростував інформацію про те, що сьогодні в Маріуполі готувалися теракти

Жебрівський спростував інформацію про те, що сьогодні в Маріуполі готувалися теракти Фото: Павло Жебрівський

За словами Жебрівського, про те, що вибори пройдуть спокійно, стало відомо за два дні до них

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський спростував інформацію про те, що в день виборів в Маріуполі готувалися теракти. Про це Жебрівський заявив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Не було такої інформації. Згідно з повідомленнями Служби безпеки, і, в принципі при доповіді пана Аброськіна (начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області - ред.) власне, підстав говорити про якийсь терористичної небезпеки не було", - повідомив Жебрівський.

За його словами, про те, що вибори пройдуть спокійно, стало відомо за два дні. "Вже за два-три дні до виборів у нас були всі підстави вважати, що вибори пройдуть спокійно, без будь-яких ексцесів, які могли бути", - зазначив він.

Нагадаємо, 26 листопада радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що в Маріуполі зберігається загроза вчинення терактів і диверсій з боку російсько-терористичних військ під час виборів.

Пізніше начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявив, що бойовики так званих Донецької та Луганської "народних республік" планують теракти в день місцевих виборів в Маріуполі.