ua en ru

У Маріуполі на двох дільницях контрольні листи вкинули до скриньок без печатки

У Маріуполі на двох дільницях контрольні листи вкинули до скриньок без печатки Фото: вибори в Маріуполі

Голосування в ці скриньки більше не проводитиметься

На місцевих виборах у Маріуполі вже на двох дільницях контрольний лист був вкинутий в скриньок для голосування без печатки. Про це повідомляють спостерігачі Донецької обласної організації ВГО Комітет виборців України та Громадянської мережі ОПОРА.

Так, повідомляється, що на ДВК №142406 (за адресою вул.Київська, 72) контрольні листи комісія вкинула до скриньок без печатки. Ті скриньки, куди виборці вже встигли опустити свої бюлетені, були опечатані. Голосування в ці скриньки більше не проводитиметься. В скриньки, які ще не почали наповнюватись бюлетенями, комісії опустили новий правильно заповнений контрольний лист.

"На ДВК №142384 (вул.Пашковського, 62А) також контрольні листи були вкинуті без печатки. Тому голова комісії запанікувала та закрила дільницю, аби вирішити це питання", - йдеться у повідомленні.

Зазначимо, у Маріуполі та Красноармійську Донецької області сьогодні, 29 листопада, о 8:00 відкрилися виборчі дільниці для голосування на місцевих виборах 2015 року. Проголосувати можна буде до 20:00.

Нагадаємо, 25 жовтня 2015 року, коли місцеві вибори проходили по всій Україні, голосування в Маріуполі і Красноармійську не відбулося. В обох містах виникли проблеми з виборчими бюлетенями. Після довгих переговорів між фракціями коаліції Верховна Рада України призначила вибори у цих містах на 29 листопада 2015 року. Президент України Петро Порошенко підписав закон про нову дату виборів у Маріуполі та Красноармійську.