ua en ru

Луценко: вибори в Маріуполі і Красноармійську можуть відбутися 15 листопада

Луценко: вибори в Маріуполі і Красноармійську можуть відбутися 15 листопада Фото: Юрій Луценко

Завтра також відбудеться засідання коаліції

Голова фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді України (ВРУ) Юрій Луценко заявив, що місцеві вибори в Маріуполі і Красноармійську (Донецька обл.) можуть відбутися 15 листопада 2015 р. Про це він повідомив сьогодні після засідання ради коаліції, передає кореспондент РБК -Україна.

"Ухвалили рішення, що вибори ці там мають відбутися. До завтрашнього дня юридичні служби всіх фракцій обробляють питання напрацювання механізмів для прийняття рішення ЦВК і Верховною Радою. Ми внесли наш варіант, який передбачає перенесення голосування на 15 листопада. Наша фракція внесла проект закону, який передбачає перенесення дня голосування на 15 листопада", - повідомив Луценко.

За його словами, законопроект буде розглянуто завтра на черговому засіданні ради коаліції. Засідання відбудеться о 14:00.

"Якщо знайдемо повний консенсус, обов'язково винесемо на наступному тижні у ВР в першому читанні і в цілому", - додав Луценко.

Нагадаємо, Рада може провести позачергове засідання для затвердження змін до законодавства, щоб провести місцеві вибори у містах, де вони не відбулися.