ua en ru

У Маріуполі члени ТВК просять ЦВК перенести вибори

У Маріуполі члени ТВК просять ЦВК перенести вибори Фото:вибори

Також вони готують звернення про знищення існуючих бюлетенів

У Маріуполі члени територіальної виборчої комісії (ТВК) просять ЦВК перенести вибори. Про це повідомляє телеканал "112 Україна".

"Прийом бюлетенів досі не відновлений. Крім того, члени ТВК написали звернення до ЦВК з проханням перенести вибори. Вони сказали, що самі напишуть звернення з проханням щоб ЦВК сама обрала дату, коли вони повинні відбутися, але не завтра. Також вони готують звернення про знищення існуючих бюлетенів, також вони повторно викликали міліцію і планують опломбувати приміщення", - повідомив кореспондент телеканалу.

Наголошується, п'ять членів комісії не підтримали таке рішення, але решта дев'ять членів продовжують працювати і зараз йде засідання. Вони сьогодні знайшли 22 бюлетеня, які зараз знаходяться у правоохоронців і будуть виступати як речові докази. Вони планували відкрити інші пачки з бюлетенями, але скасували це рішення, оскільки не мають на це прав.

Раніше повідомлялося, що члени комісії виявили під столом розірвану пачку з бюлетенями. На місце були викликані співробітники Служби безпеки України і міліція. Територіальна виборча комісія призупинила прийом бюлетенів.

Нагадаємо, в Україні настав"день тиші" перед виборами 25 жовтня, на всій території країни заборонені будь-які види передвиборної агітації.