ua en ru

В Маріуполі і Красноармійську відкрилися всі виборчі дільниці

В Маріуполі і Красноармійську відкрилися всі виборчі дільниці Фото: вибори в Маріуполі

За словами нардепа Олексія Білого, вибори в Маріуполі знову хочуть зірвати

В Маріуполі і Красноармійську, де сьогодні, 29 листопада, проходять місцеві вибори, відкрилися всі виборчі дільниці. Про це написав народний депутат України від "Опозиційного блоку" Олексій Білий на своїй сторінці в Facebook.

Разом з тим, нардеп повідомив, що в Маріуполі знову хочуть зірвати вибори - засилають провокаторів на ділянки, готують заворушення і підпали.

Так, за його словами, напередодні виборів так звані "партійні куратори" здійснювали вербування і підкуп людей для організації фальсифікацій і заворушень безпосередньо в день виборів на виборчих дільницях.

"Перед ними поставлена підла мета - відволікти увагу спостерігачів і чесних членів виборчкомів, і в момент спровокованої словесної перепалки або навіть бійки здійснити вкидання бюлетенів за ті політичні сили, які не користуються підтримкою у маріупольців", - написав Білий.

В Мариуполе снова хотят сорвать выборы – засылают провокаторов на участки, готовят беспорядки и поджоги.Я располагаю с...

Posted by Алексей Белый - официальная страница on 28 листопад 2015 р.

Нагадаємо, на місцевих виборах в Маріуполі вже на двох ділянках контрольний лист був кинутий у скриньки для голосування без печатки.

Зазначимо, в Маріуполі і Красноармійську Донецької області сьогодні, 29 листопада, о 8:00 відкрилися виборчі дільниці для голосування на місцевих виборах 2015 року. Проголосувати можна буде до 20:00.

Нагадаємо, 25 жовтня 2015 року, коли місцеві вибори проходили по всій Україні, голосування в Маріуполі і Красноармійську не сталося. В обох містах виникли проблеми з виборчими бюлетенями. Після довгих переговорів між фракціями коаліції Верховна Рада України призначила вибори у цих містах на 29 листопада 2015 року. Президент України Петро Порошенко підписав закон про нову дату виборів у Маріуполі та Красноармійську.