ua en ru

МВС шукає вибухівку в будівлі міськвиконкому Кривого Рогу

МВС шукає вибухівку в будівлі міськвиконкому Кривого Рогу Фото: міськвиконком Кривого Рогу

З будівлі евакуювали людей

Співробітники Міністерства внутрішніх справ перевіряють повідомлення про мінування будівлі міськвиконкому Кривого Рогу, де мало відбутися засідання міського виборчого комітету, на якому планувався розгляд скарг щодо виборчого процесу. Про це повідомляє "Перший Криворізький".

Відзначається, що засідання міськвиборчкому мало відбутися в 18:00, проте його перенесли на 15:00. На засідання також запросили нових депутатів міської ради. При цьому депутати відмовилися розглядати скарги без людини, що їх подала - опонента Юрія Вілкула - Юрія Мілобога.

Видання зазначає, що інформація про мінування надійшла в 16:30, всіх присутніх попросили покинути будівлю. Анонімний дзвінок надійшов по лінії 102.

За словами голови Дніпропетровської обласної організації "Самопоміч" Олександра Лигіна, будівлю не оточили. З міськвиконкому вивели журналістів та присутніх на засіданні, попросили почекати 10 хвилин. При цьому працівники виконкому не покидають кабінетів і працюють у звичайному режимі. На думку Лигіна, такі дії спрямовані на зрив запланованого раніше мітингу.

Нагадаємо, на думку партії "Опозиційний блок", у Кривому Розі влада використовує адміністративний ресурс і суди як політичний інструмент, щоб не допустити перемоги опозиції.