ua en ru

МВС не виключає розслідування справ проти Охендовського "рано чи пізно"

МВС не виключає розслідування справ проти Охендовського "рано чи пізно" Фото: Зорян Шкіряк

Шкіряк звинуватив голову ЦВК у спробі зриву виборів у Дніпропетровську

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що МВС не виключає розслідування справ проти голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Я не виключаю, що раніше-пізніше, проти Охендовського можуть бути порушені кримінальні справи за всі його злодіяння", - написав радник міністра.

Шкіряк звинуватив Охендовського у спробі зриву виборів в Дніпропетровську. "На мій погляд, діі Охендовського як голови ЦВК, щодо практично відкритої, неприхованої підтримки сепаратиста Вілкула, є неприпустимими! За наявною інформацією, він фактично намагався зірвати вибори у Дніпропетровську і відмінити попередні постанови міськоі комісії та замінити кілька членів комісії", - підкреслив він.

Шкіряк уточнив, що справа йде, зокрема, про справи щодо можливих корупційних дій і зловживання службовим становищем.

Радник очільника МВС запевнив, що реакція правоохоронців на правопорушення у Дніпропетровську буде жорсткою. "Я попередив обох кандидатів - гратися в "бірюльки" ніхто не буде. Реакція правоохоронців на правопорушення буде жорсткою і адекватною. Підрозділи Національноі поліції та Нацгвардіі посилено охороняють усі виборчі дільниці в Дніпропетровську. Силового розвитку подій ми не допустимо. Працюємо!", - запевнив Шкіряк.

На мій погляд, діі Охендовського як голови ЦВК, щодо практично відкритої, неприхованої підтримки сепаратиста Вілкула, є ...

Posted by Зорян Шкиряк on 15 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше кандидат в мери Дніпропетровська від Укропу Борис Філатов заявив, що голова ЦВК Михайло Охендовський збирає ЦВК, щоб анулювати повноваження міської ТВК і зірвати вибори в Дніпропетровську.

Пізніше член ЦВК Жанна Усенко-Чорна повідомила, що ЦВК не збирається припиняти повноваження Дніпропетровської ТВК, скандал створений штучно.