ua en ru

На початок голосування в Донецькій області відкрилися 839 виборчих дільниць

На початок голосування в Донецькій області відкрилися 839 виборчих дільниць Фото: Донецька ОДА

У Маріуполі і Красноармійську скасували вибори

Станом на початок голосування на місцевих виборах сьогодні, 25 жовтня, в Донецькій області відкрилися 839 виборчих дільниць. Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної державної адміністрації.

Вказано, що в Маріуполі відкрилися 213 виборчих дільниць, не змогла розпочати свою роботу тільки дільниця № 205. При цьому Маріупольська міська виборча комісія не отримала бюлетені з друкарні і відповідно не передала дільничним виборчкомам бюлетені. Таким чином, чергові місцеві вибори в місті Маріуполі скасовані.

Підкреслюється, що в селищах Старий Крим відкрилося 2 виборчі дільниці, в Сартані - 3 і 3 ділянки - у Талаківці.

"Складна суспільно-політична ситуація склалася в Красноармійську Донецької області. Станом на 8:00 в місті почав роботу 31 виборчий ділянку, не відкрилася дільниця № 30", - відзначає ОДА.

Підкреслюється, що рішенням окружного адміністративного суду від 25 жовтня №805 / 4737/15-а в Красноармійську виготовлення бюлетенів визнано незаконним. "Використовувати такі бюлетені на виборах неможливо, тому голова виборчої комісії Смаль А.П. склав свої повноваження. Виборча комісія прийняла рішення не проводити вибори у м Красноармійську", - зазначає відомство.

Нагадаємо, у Маріуполі Донецької області не стартували місцеві вибори. У Красноармійську місцеві вибори також не відбудуться через те, що міська виборча комісія вирішила не передавати надруковані для голосування бюлетені дільничним виборчим комісіям.