ua en ru

У Миколаєві у другий тур виборів мера виходять Сенкевич та Дятлов

У Миколаєві у другий тур виборів мера виходять Сенкевич та Дятлов Фото: у Миколаєві у другий тур виборів мера виходять Сенкевич та Дятлов

За даними "Самопомічі", Сенкевич набрав 20,4% голосів

Згідно з результатами паралельного підрахування голосів партією "Самопоміч" на місцевих виборах у Миколаєві у другий тур виборів мера міста виходять Олексндр Сенкевич ("Самопоміч") та Ігор Дятлов ("Опозиційний блок"). Про це повідомляє прес-служба "Самопомочі" у Facebook.

"Нагадаємо, що у Миколаєві кандидат від "Самопомочі" Олександр Сенкевич з результатом 20,4% виходить в другий тур з Ігорем Дятловим з "Опоблоку" (35%)", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили у штабі Сенкевича, він випереджає Юрія Гранатурова на 407 голосів і виходить у другий тур. Про це повідомляє місцеве видання "Новости N".

"У нас є вся матеріально-технічна база для доказу, що в першому турі я переміг Гранатурова. Будемо звертатися в суд, а там подивимося, знаючи, що судова система в Україні не одна з найкращих у світі", - заявив Сенкевич.

У штабі «Самопомочі» триває паралельний підрахунок голосів. Дані, отримані з дільниць нашими спостерігачами, звіряються ...

Posted by Об'єднання "Самопоміч" on 27 октября 2015 г.

Нагадаємо, згідно з даними екзит-полів, на виборах мера Миколаєва найбільшу кількість голосів виборців набирає кандидат від партії "Самопоміч" Олександр Сенкевич, тоді як чинний мер Юрій Гранатуров йде на другому місці.