ua en ru

Порошенко пообіцяв негайно підписати закон про вибори в Маріуполі та Красноармійську

Порошенко пообіцяв негайно підписати закон про вибори в Маріуполі та Красноармійську Фото: Петро Порошенко

Рада призначила вибори на 29 листопада

Президент України Петро Порошенко на зустрічі з новообраними міськими головами пообіцяв негайно підписати закон про місцеві вибори в Маріуполі та Красноармійську Донецької області. Про це йдеться в офіційному Twitter Президента.

"Негайно підпишу закон, який вчора проголосувала ВР щодо виборів у Маріуполі та Красноармійську", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, Порошенко також згадав у переліку міст, де пройдуть місцеві вибори 29 листопада, Сватове Луганської області. У свою чергу, громадянська мережа ОПОРА повідомляла, що вибори в Сватовому і в Новоайдарському районі призначено на грудень.

Варто відзначити, Верховна Рада України призначила голосування на виборах депутатів міських рад і мерів в Маріуполі і Красноармійську Донецької області на неділю, 29 листопада 2015 р.

Нагадаємо, парламентський комітет з питань правової політики і правосуддя підтримав законопроект про проведення виборів у Маріуполі та Красноармійську. За проголосували 19 членів комітету. Зокрема, комітет підтримав законопроект № 3371-1, а законопроект №3371 відхилив.

Вибори в Маріуполі і Красноармійську 25 жовтня 2015 р. не відбулися.