ua en ru

За порядком на виборах у Маріуполі стежитимуть міліціонери із чотирьох регіонів

За порядком на виборах у Маріуполі стежитимуть міліціонери із чотирьох регіонів Фото (Facebook /Vyacheslav.Abroskin): правоохоронці на виборах у Маріуполі

Правопорядок на місцевих виборах забезпечать співробітники МВС з Івано-Франківської, Запорізької, Львівської та Дніпропетровської областей

До Маріуполя (Донецька область) для охорони громадського порядку під час місцевих виборів 25 жовтня прибули підрозділи міліції із чотирьох регіонів України. Про це повідомив начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін у Facebook.

"У денний час для охорони громадського порядку в місті задіяно зведені загони міліції Івано-Франківської, Запорізької, Львівської та Дніпропетровської областей", - зазначив Аброськін.

За його словами, у нічний час додатково на вулицях Маріуполя співробітники спецпідрозділу "Сокіл" проведуть контрдиверсійні заходи.

Як зазначив Аброськін, всього з моменту початку виборчого процесу в Донецькій обл. зареєстровано вже 165 звернень громадян щодо 125 правопорушень. "Тільки в Маріуполі станом на 7:00 21 жовтня в журналі Єдиного обліку зареєстровано 81 повідомлення про правопорушення. За п'ятьма повідомленнями (3 - Маріуполь, 1 - Краматорськ, 1 - Велика Новосілка) відкрито кримінальні провадження", - додав керівник обласного главку міліції.

"Дивує, що з усієї області тільки в Маріуполі, де між опонентами виборчого процесу розгорнулися баталії, кожна зі сторін чомусь звинувачує міліцію в лобіюванні то однієї, то іншої сили, залежно від свого інтересу. Повторюю всоте: міліція - поза політикою, міліція - не з натовпом, міліція - із законом! У нас немає зацікавленості у перемозі якогось кандидата чи партії", - наголосив Аброськін.

Осталось 4 дня или "День выборов в Донецкой области". Несколько утверждений.Первое. За организацию избирательного пр...

Posted by Vyacheslav Abroskin on 21 жовтня 2015 р.

Як повідомлялося, в Маріуполі без контролю політсил друкували виборчі бюлетені.

Нагадаємо, за порядком на місцевих виборах будуть стежити більш 100 тис. правоохоронців.