ua en ru

"Самопоміч" планує зібратися 16 листопада на мітинг в Кривому Розі через фальсифікації

"Самопоміч" планує зібратися 16 листопада на мітинг в Кривому Розі через фальсифікації Фото: Семен Семенченко

Про місце і час збору пообіцяли повідомити в понеділок

Об'єднання "Самопоміч" закликає жителів Кривого Рогу зібратися в понеділок, 16 листопада, на мітинг у зв'язку з фальсифікаціями на виборах мера міста. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав нардеп Семен Семенченко.

"У 700.000 місті Кривий Ріг прихильники" русского мира "і української корупції нахабно сфальсифікували результати виборів міського голови. Програючи в Дніпропетровську" Кріп "регіонали кинули всі сили на Кривий Ріг. Кандидат від Самодопомоги Юрій Мілобог переміг у шести районах міста. Інгулецький район Кривого Рогу продемонстрував аномально високу явку і спритність рук виборчкому. Підсумок-на 600 голосів "лідирує" Юрій Вілкул ", - написав парламентар.

Семенченко зазначив, що про місце і час збору протестувальників буде повідомлено завтра. "Фальсифікація не пройде. Самопоміч захищатиме свій результат і право людей на нормальне життя. Жителі Кривого Рога - ті кому не все одно: готуйтеся захистити свій вибір. Будемо боротися в комісіях, судах і на вулицях. Про місце і час збору повідомимо до ранку", - зазначив він.

В 700.000 городе Кривой Рог сторонники "русского мира" и украинской коррупции нагло сфальсифицировали результаты выборов...

Posted by Семен Семенченко on 15 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше Самопоміч "заявила, що за результатами підрахунку 80% бюлетенів на виборах мера Кривого Рогу (Дніпропетровська область) лідирує Юрій Мілобог.