ua en ru

Вибори 2015 у Львові: останні новини

Вибори 2015 у Львові: останні новини Фото: у Львові готуються до місцевих виборів

Місцеві вибори-2015 у Львові, як і по всій Україні, пройдуть 25 жовтня. На цій сторінці ви можете стежити за перебігом виборчої кампанії у Львові


На виборчі дільниці на Львівщині привезли незапаковані бюлетені

На виборчі дільниці №17, №18 та №57 в с. Сокільники Пустомитівського району Львівської області привезли незапаковані бюлетені, повідомляє «Вголос» з посиланням на членів комісії від одного з кандидатів в депутати до Пустомитівської районної ради.
«Всі бюлетені були запаковані, крім бюлетенів на сільського голову. На запитання членів комісії від кандидата в депутати до Пустомитівської районної ради, хто і чому розпакував бюлетені без присутності членів комісії, відповідь була - не ваша справа», - кажуть у комісії.

Вибори 2015 у Львові: останні новини

Організація виборів у місті

За місця в радах Львова та області борються партії "Об'єднання "Самопоміч", Блок Петра Порошенка "Солідарність", "Наш край" та інші. Передвиборчий процес на Львівщині триває відносно спокійно. Щоб уникнути провокацій у день виборів в області будуть задіяні понад 5 тис. міліціонерів, з них 3154 працюватимуть на виборчих дільницях, а 500 працівників патрульної служби міста Львова - в обласному центрі, забезпечуючи охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху.

Попередні місцеві вибори у Львові

На місцевих виборах у 2010 році у Львові найбільше голосів віддали за "Свободу" - 80 249 виборців. Крім того, 3% бар'єр (такий на той момент був за законом) подолали також "Фронт змін" - 28 604 голосів, Партія регіонів - 22 892 голосів, "Наша Україна" - 13 910 голосів, "Республіканська християнська партія" - 12 982 голосів, "УДАР" - 12 930 голосів, "Пора" - 12061 голосів та ще кілька партій.