ua en ru

На засіданнях Маріупольської ТВК будуть присутні представники ЦВК

На засіданнях Маріупольської ТВК будуть присутні представники ЦВК Фото: місцеві вибори

Зараз в Маріуполі перебувають шість співробітників апарату ЦВК разом з керівником секретаріату ЦВК

На засіданнях Маріупольської міської територіальної виборчої комісії (ТВК) будуть присутні представники апарату Центральної виборчої комісії (ЦВК). Про це заявила в пресс-центрі РБК-Україна в Маріуполі голова Маріупольської міської територіальної виборчої комісії Тетяна Недавня, передає кореспондент РБК-Україна.

"На засіданнях Маріупольської міської виборчої комісії будуть присутні працівники апарату ЦВК", - повідомила вона.

За її словами, зараз в Маріуполі перебувають шість співробітників апарату ЦВК разом з керівником секретаріату ЦВК, які будуть присутні до встановлення результатів виборів у місті.

"Присутні шість працівників апарату Центральної виборчої комісії разом з керівником секретаріату ЦВК, які безпосередньо втілили в життя сам процес доставки і видачі бюлетенів, що насправді важка об'ємна праця. Далі вони будуть присутні на наших засіданнях до встановлення результатів", - заявила Недавня.

Також вона висловила думку, що їх функцією буде "методичний супровід".

Нагадаємо, вибори мера Маріуполя, для участі в яких були зареєстровані 22 кандидати, пройдуть у неділю, 29 листопада.

Зазначимо, голосування за главу міста повинно було відбутися 25 жовтня, однак за рішенням міської виборчої комісії, ділянки цього дня так і не відкрилися. Пізніше Верховна Рада підтримала законопроект, згідно з яким була призначена нова дата проведення місцевих виборів в Маріуполі.