ua en ru

У Кривому Розі прихильники Милобога проводять мітинг

У Кривому Розі прихильники Милобога проводять мітинг Фото: Юрій Милобог

Семен Семенченко повідомив, що на мітингу присутні кілька тисяч осіб

У Кривому Розі (Дніпропетровська область) прихильники висуванця "Самопомочи" на виборах мера Юрія Милобога проводять мітинг, оскільки вважають, що результати виборів сфальсифіковані. Про це в Facebook повідомляє депутат від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Єгор Фірсов.

"Людей йдуть на мітинг тупо розгортають, старі аргументи: "в цілях безпеки". Який запитується безпеки? Безпеки нехтування закону?", - написав Фірсов.

В Кривом Роге произошла реинкарнация режима! Все в лучших традициях эпохи Януковича. Милиция, хотя нет, менты оцепили зд...

Posted by Егор Фирсов on 17 ноября 2015 г.

У свою чергу, нардеп від "Самопомочи" Семен Семенченко повідомив, що на мітингу присутні кілька тисяч осіб.

"Другу годину йде протистояння мешканців Кривого Рогу і корумпованою системою, створеної за роки правління регіоналів. На площі перед міськвиконкомом зібрався багатотисячний мітинг. Люди прийшли з усіх районів міста, щоб захистити свій вибір, щоб змусити виборчу комісію діяти за законом, почути людей і перерахувати голоси на тих дільницях, де була фальсифікація. Члени виборчкому команди отримували по телефону від своїх політичних босів і намагалися затягувати засідання, сподіваючись, що люди втомляться і розійдуться", - написав нардеп.

Второй час идет противостояние жителей Кривого Рога и коррумпированной системой, созданной за годы правления регионалов....

Posted by Семен Семенченко on 17 ноября 2015 г.

У Кривому Розі прихильники Милобога проводять мітинг

Фото (канал "24"): мітинг в Кривому Розі

У Кривому Розі прихильники Милобога проводять мітинг

Фото (канал "24"): мітинг в Кривому Розі

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що МВС шукає вибухівку в будівлі міськвиконкому Кривого Рогу.