ua en ru

Результати виборів у Львові: підсумки другого туру

Результати виборів у Львові: підсумки другого туру Фото: вибори у Львові

Результати виборів у Львові визначили лідерами першого туру голосування діючого мера міста Андрія Садового від партії "Самопоміч", який не дотягнув до позначки 50% і набрав 49,22%, і Руслана Кошулинського від партії ВО Свобода з результатом 12,29% голосів. За підсумками другого туру стане зрозуміло, хто з двох кандидатів займе крісло голови Львова.


Садовий лідирує за результатами обробки 98% протоколів

Чинний мер Львова Андрій Садовий лідирує у другому турі виборів глави міста. Про це свідчать результати обробки 98% протоколів, згідно з якими він набирає 61% голосів виборців. Його суперник Руслан Кошулинський отримує 36,9%.

Дані екзит-полів у Львові

Згідно з даними екзит-полу більшість львівських виборців віддали свої голоси за Андрія Садового, який набрав 61,4%. Руслан Кошулинський отримав в результаті 38,6%.

Результати першого туру виборів у Львові

Перші результати екзит-полів були оприлюднені одразу після закриття виборчих дільниць у день першого етапу голосування 25 жовтня. Так, лідирував Андрій Садовий з результатом 48%, а Руслан Кошулинський опинився на другому місці, набравши 14,1%. Складно було спрогнозувати відбудеться другий тур виборів мера міста, так як для перемоги в першому турі Садовому не вистачало кілька голосів. Однак за офіційними даними Центральної виборчої комісії, він так і не зміг подолати позначку в 50% голосів, і 15 листопада мешканці Львова знову будуть брати участь у виборах голови міста.