ua en ru

ЦВК зобов'язала Маріупольський міськвиборчком отримати бюлетені до 22 жовтня включно

ЦВК зобов'язала Маріупольський міськвиборчком отримати бюлетені до 22 жовтня включно Фото: Центральна виборча комісія України

Таке рішення було прийнято на другому за день засіданні ЦВК

Центральна виборча комісія України (ЦВК) на своєму другому за середу, 21 жовтня, засіданні розглянула окремі питання діяльності Маріупольської міської виборчої комісії Донецької області на місцевих виборах 25 жовтня 2015 р. Про це повідомили у прес-службі ЦВК.

Як зазначається, Центрвиборчком зобов'язав Маріупольську міську виборчу комісію до 22 жовтня включно визначити не менше трьох її членів для отримання виборчих бюлетенів з виборів депутатів Маріупольської міської ради і Маріупольського міського голови для голосування у відповідних виборчих округах на чергових виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів в упаковці підприємства-виготовлювача від імені зазначеної виборчої комісії, отримати зазначені виборчі бюлетені і передати їх відповідним районним у м. Маріуполь виборчим комісіям у встановленому порядку.

Також ЦВК звернулася до Головного управління Міністерства внутрішніх справ України та управління Служби безпеки України в Донецькій області про прийняття передбачених законодавством заходів щодо забезпечення збереження вищезгаданих виборчих бюлетенів.

Нагадаємо, раніше в Маріуполі без контролю політсил друкували виборчі бюлетені.

Як повідомлялося, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський не бачить підстав для скасування виборів у Маріуполі.