ua en ru

ЦВК затвердила дату другого туру на місцевих виборах

ЦВК затвердила дату другого туру на місцевих виборах Фото: ЦВК

Повторне голосування на місцевих виборах відбудеться 15 листопада

Центральна виборча комісія (ЦВК) визначилася з тим коли відбудеться другий тур виборів. Про це повідомили в прес-службі ЦВК.

"Затверджено порядок передачі Центральній виборчій комісії та обласним, районним, міським, районним у містах, сільським, селищним виборчим комісіям оперативної інформації про хід голосування в день голосування та в день повторного голосування на чергових виборах депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів , перших виборах депутатів рад об'єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ЦВК внесла зміни до складу деяких територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, сформованого постановою ЦВК від 6 вересня 2015 № 230 "Про формування складу обласних, районних (крім районів в Автономній Республіці Крим), міських (міст обласного значення та міста Києва), районних в місті Києві виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів".

Раніше голова ЦВК Михайло Охендовський повідомив, що другий тур виборів мерів у містах з кількістю виборців понад 90 тис., де кандидати у голови міських рад не отримають за підсумками виборів 25 жовтня понад 50% голосів виборців, пройде 15 листопада.

Нагадаємо, ЦВК завершила реєстрацію міжнародних спостерігачів.